Për ne

TOKA është organizatë e re, e cila po rritet shumë shpejt. Ne filluam punën në vitin 2015, deri më tani kemi pasur më shumë se 8.000 pjesëmarrës dhe më shumë se 10.000 orë punë vullnetare, të përkushtuara për t'a bërë Kosovën një vend më të mirë.