APLIKO PËR KAMPIN NDËRKOMBËTAR 2019

Datat e kampit: 7 – 14 gusht, 2019

Vendi: Qendra Rekreative e Gërmisë në Prishtinë – Kosovë (përfshirë edhe shetitje nëpër Kosovë)

I hapur për: 14-17 vjeçarë nga Kosova dhe të gjitha vendet e botës

Gjuha e kampit: Angleze

Shenim: Njohja e gjuhws angleze wshtw e domosdoshme, prandaj aplikimi wshtw vetwm nw gjuhwn angleze. Ju lutem klikoni kwtu --> http://toka-ks.org/En/kampet/496/apply-for-international-camp/.

//Ky kamp financohet nga projekti Promovimi i Shoqërisë Demokratike (DSP) – i financuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) dhe Ministria e Punëve të Jashtme e Danimarkës (DANIDA) dhe menaxhuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF). Kampi poashtu përkrahet nga organizata botërore për natyrë WWF Adria dhe Komuna e Prishtinës.