VULLNETARIZMI EDUKATIV PËR FUQIZIM TË RINISË!

Një nga mënyrat përmes së cilës ne në TOKA fuqizojmë të rinjtë në Kosovë është vullnetarizmi edukativ. Këta të rinjë, përmes projekteve vullnetare, kontribojnë në shoqëri dhe njëkohësisht mësojnë dhe zhvillojnë shkathtësitë e tyre. Pas 5 muajëve punë të palodhshme, të premten e kaluar u përmbyllën 6 projektet e vullnetarizmit edukativ të cilat i kemi përkrahur në shkolla dhe organizata mbarë Kosovës. Falemnderit për përkushtimin!

Për Facebook, kliko këtu!