TOKA MBYLL APLIKIMET PËR KAMPET VERORE!

Sot zyrtarisht mbyllen aplikimet për kampet verore të TOKAs për vitin 2017! 
Ka pasur interesim shumë të madh, poashtu dhe aplikime. Kjo na motivon që të krijojmë edhe më shumë mundësi për të rinjtë që të argëtohen, mësojnë dhe zhvillojnë shkathtësitë e tyre. Faleminderit!