ERIKA TREGON PËR PËRVOJËN E SAJ ME TOKËN!

Kampet e TOKAs janë përplot argëtim, sfida që të forcojnë, mësim dhe zhvillim shkathtësish, prandaj ato javë shndërrohen në kujtime të paharrueshme për të gjithë kampistët. 
Erika tregon për përvojën e saj në kampet e kaluara të TOKAs. Nëse edhe ju dëshironi të jeni pjesë e kampit tonë të fundit për këtë verë ?DIZAJNI DHE NATYRA?, aplikoni këtu deri me 10 gusht → http://toka-ks.org/kampi-design-nature/