SOT PËRFUNDOI KAMPI TOKA JONË!

Sot përfundoi kampi ‘TOKA JONË‘ me të rinjtë e Kosovës, Shqipërisë dhe diasporës shqiptare. Ishte një javë përrallore, gjatë së cilës ata bën miq të rinjë, mësuan për njëri-tjetrin, zhvilluan shkathtësitë e tyre të komunikimit dhe poashtu eksploruan vende nga më të bukura kulturore dhe natyrore të Kosovës sikur parku i Blinajës dhe muzeu etnologjik. Java u përmbyll me një koncert për kampistët ku këndoi Florent Abrashi, fituesi i Voice of Albania.
Falemnderit Ministria e Diasporës për bashkëpunimin. Falemnderit edhe Fluidi Corporation që gjatë gjithë kohës ka freskuar kampistët me lëngje.

Për Facebook, kliko këtu!