TOKA FITON MBËSHTJETJEN E PROGRAMIT FULBRIGHT!

TOKA ka fituar mbështjetjen e Departamentit të Shtetit Amerikan përmes programit Fulbright. Ne jemi të përkushtuar që të punojmë çdo herë e më mirë, prandaj një eksperte në fushën e menaxhmentit do të vijë të na vizitojë dhe do të analizojë se si TOKA po punon dhe çfarë mund të bëjmë që të fuqizojmë organizatën tonë më shumë. Faleminderit The Fulbright Program