SOT FILLOI KAMPI TOKA JONË!

Sot filloi kampi 'TOKA JONË' me të rinjtë e Kosovës, Shqipërisë dhe Diasporës. Falemnderit Ministër Valon Murati dhe Ministria e Diasporës për bashkëpunimin në këtë projekt të rëndësishëm për gjeneratat e reja.