TOKA ISHTE SOT NË KLANKOSOVA!

TOKA ishte sot në KlanKosova - Jehona bashkë me Kekën demonstruan aktivitete të kampeve të cilat janë argëtuese dhe gjatë së cilave zhvillohen shkathtësi të ndryshme.