TË MENDUARIT KRITIK GJATË PROJEKTIT 'TOKA TE TI'!

Merr një laps kimik dhe mundohu t'ia shpjegosh funksionin e tij një jashtëtokësoreje që nuk mund të shohë! Çfarë do t’i thoje? - Ky është njëri nga aktivitetet e shumta që stimulojnë të menduarit kritik gjatë projektit 'TOKA te TI'.