AVENTURA, ADRENALINA DHE ENERGJIA TE KAMPIT AJRI

Aventura, adrenalina dhe energjia e kampisteve dhe stafit te Kampit Ajri mund te shihet permes ketyre fotove.

Muri Alpin, ndezja e zjarrit pa shkrepse, sherbimi ne komunitet dhe gara per pergatitjen e ushqimit me te mire - jane vetem disa nga aktivitetet qe i kemi zhvilluar deri me tani.

Menjehere pas ketij kampi eshte Kampi Robo nga data 13-19 korrik. Aplikoni ketu dhe zhytuni ne boten e natyres dhe teknologjise.

Për Facebook kliko këtu!