DITA E PARË E KAMPIT AJRI

Dje ishte dita e pare e Kampit Ajri.

Permes ketyre fotove mund te shihni entuziazmin dhe energjine e kampisteve te pare per kete vere ne Kampet e TOKAs.

Aplikoni dhe ju ne kampet e tjera dhe perjetoni magjine e veres me ne!

Për Facebook kliko këtu!