KAMPI TREDITOR PER TE RINJTE E PRISHTINES

Ia arritem! E patem nje grup te rinjesh shume te lumtur me nje program dhe pervoje te begatshme. Dua t'i falenderoj te gjithe partneret dhe perkhrahesit, posacerisht Redon Rezniqin i cili e dha shtytjen per ta filluar kete rrugetim dhe i qendroj besnik idese deri ne fund. Ndersa Komuna e Prishtines dhe Meridiani meritojne mirenjohje te madhe per mbeshtejen financiare qe i'u mundesoj te rinjeve te Prishtines ne kamp magjik plotesisht falas.

Për Facebook kliko këtu!