A DINI SE SI KA FILLUAR TOKA?

A dini se si ka filluar TOKA?

Jehona, themeluesja dhe drejtoresha ekzekutive e TOKAs ka vendosur të kthehet nga diaspora dhe të kontribuoj në Kosovë duke punuar në edukimin dhe fuqizimin e të rinjëve.

Falemnderit albinfo.ch që Jehonën dhe TOKAn i keni përzgjedhur të jenë pjesë e dokumentarëve tuaj “Storje suksesi”.

Dokumentarin e shkurtë mund ta ndiqni duke klikuar më poshtë.