APLIKO PËR ASISTENT/E PËR KOMUNIKIM DHE NGRITJE FONDESH!

Jemi duke kërkuar një person i cili do t’i bashkohej ekipit të TOKAs si ‘Asistent/e për Komunikim dhe Ngritje Fondesh’.

 

 

Kjo pozitë është e përshtatshme për dikë që është kreativ/e me interesim të madh në komunikim masiv. Poashtu, për dikë që i pëlqen dinamika e shpejtë e punës, që mëson shpejtë dhe i përgjigjet pozitivisht sfidave të llojllojshme gjatë realizimit të projekteve.

Nëse mendoni që keni disa apo të gjitha vetitë e përmendura lartë, aplikoni menjëherë poshtë ↓

Get your free webform from Podio