FITO BURSË PËR TË SHKUAR NË AMERIKË - INSTITUTI GLOBAL RINOR!

A keni dëshirë për të mësuar rreth sistemit të edukimit Amerikan, bujqesinë dhe problemet ushqimore nëpër botë?

A jeni të interesuar të njihni dhe krijoni lidhje me Liderët Botëror?

Ky program është për studentët që njohin gjuhën Angelze.

Ju mund të aplikoni duke shkarkuar aplikacionin në këtë link: → https://bit.ly/2LLy7YM

Për informata shtesë mund të kontaktoni Kassi-n në emailin: kassi.bailey@iowasisterstates.org

 

Shënim: Studentët e perzgjedhur, së bashku me kujdestarin e tyre do të udhëtojnë në mesin e muajit Tetor në Des Moines, Iowa.

Afati për të aplikuar është deri me datën 30 Qershor!