DEPUTETI BRITANEZ VIZITOI PUNËTORITË E DEMOKRACISË SË TOKAS!

Dje kishim një mysafir të veçantë!

Deputeti Britanez Jeremy Lefroy vizitoi punëtoritë e demokracisë së TOKAs, ku bisedoi për tema të ndryshme me nxënësit pjesëmarrës nga shkolla fillore “Dëshmorët e Qyqavicës” të fshatit Çirez në Skënderaj.

Ndër tema tjera, ata biseduan se sa po i përgatit sistemi i edukimit në Kosovë këta të rinjë për punët e së ardhmes, marrë parasysh se besohet që shumë punë që janë sot nuk do të ekzistojnë pas 20 viteve.

Të rinjtë pjesëmarrës e pyetën z. Lefroy për jetën e tij si parlamentar, poashtu dhe punën e tij në parlamentin e Mbretërisë së Bashkuar.

//Falemnderit Jeremy për vizitën dhe bisedën me nxënësit Kosovar!