APLIKO PËR TRAJNER/E NË TOKA!

Jemi duke kërkuar 9 Trajner/e në TOKA!

Kjo pozitë është e përshtatshme për dikë që ka aftësi të mira të fascilitimit dhe e pëlqen punën dinamike.

Për më shumë lexoni përshkrimin më poshtë apo shkarkoni atë duke klikuar → këtu.

Shënim: Ju lutem dërgoni CV-në dhe letrën tuaj të motivimit në pune@toka-ks.org. Afati i fundit i aplikimit është me 11 shkurt 2019.

**Është e domosdoshme që në titull të e-mailit (subject line) ta shkruani “Application for Trainer position (GPU)”.

WE ARE LOOKING FOR 9 TRAINERS! APPLY!