TOKA PREZENTOHET TE "FAMILJA IME" NË KLAN KOSOVA!

Njoftohuni me TOKA-n dhe punën që bëjmë duke shikuar emision “Familja Ime” të Klan Kosovës.

Aty kemi biseduar për programet e Super-Vullnetarëve, kampet verore dhe mundësitë tjera prej të cilave mund të përfitojnë të rinjtë!

Falemnderit Klan Kosova për përkrahjen!