SUPER-VULLNETARËT TANË PJESË E TREGUT TË HAPUR NË TERMOKISS!

Grupi i Super-Vullnetarëve të TOKAs <UNITED> ishin pjesë e tregut të hapur në Termokiss, ku ata kanë shitur veshje të dorës së dytë për të mbledhur para që do të shfrytëzohen për të mirën e të moshuarve në nevojë.

//Faleminderit të gjithë Super-Vullnetarëve për punën e bërë dhe kontributin e dhënë.