BASHKËPUNIMI ME YOUTH BRIDGE GLOBAL KURORËZOHET ME KATËR SHFAQJE TË SUKSESSHME!

Puna e palodhshme e produksionit amerikan dhe aktorëve të rinj u shpërblye me shumë të qeshura e duartrokitje!

Bashkëpunimi i Youth Bridge Global me TOKA-n u përmbyll suksesshëm me dy shfaqje të dhëna në Sheshin 21, në Prishtinë dhe dy të tjera nën qiellin e hapur të fshatit Kukaj.

Një publik entuziast për teatër, aktorë mirënjohës për eksperiencën dhe mentorë të përmbushur nga suksesi i punës, e bënë këtë rrugëtim të mrekullueshëm!

//Faleminderit Youth Bridge Global për mundësinë dhe të gjithë aktorëve për performancat e shkëlqyeshme!