Tregimi jonë i vitit 2020

Kur pandemia e goditi Kosovën, ekipi ynë ishte ende duke u përpjekur të vendoste se si të përgjigjej ndaj interesimit të vullnetarëve tonë në të gjithë vendin. Ata u treguan të gatshëm të vazhdojnë aktivitetet e tyre online dhe t'i përfundojnë projektet e tyre pavarësisht nga pandemia. Vullnetarët tonë, plot përkushtim e energji, e bënë edhe këtë vit super të suksesshëm.