Edon Abdullahu

Anëtar i bordit

Edoni është themelues dhe Drejtor Ekzekutiv i Skards, një brez i ri botëror në internet i shërbimit për shtyp i cili ofron çmime dizajnuese konkurruese dhe zgjidhje të shtypura për bizneset e vogla në mbarë botën.

Ai është themelues edhe i Lisa MD (Marketing dhe Shpërndarje), një kompani me bazë në internet e cila zhvillon web – faqet informative kryesisht për udhëtim dhe për tregun e pasurive të patundshme. Aktualisht i menaxhon mbi 100 web – faqe.

Në vitin 2007, sa ishte ende në të njëzetat, ishte bashkë-themelues dhe Drejtor Ekzekutiv i Ntelecom. Kompania ofron shërbime Voip me shumicë në tregun ndërkombëtar, duke u bërë një bartës i njohur në Evropë.