Donatorët

Krijimi i programeve edukative dhe fuqizuese si tonat, kërkohen shumë burime. Një pjesë e rëndësishme e suportit që e bën të mundur punën tone vjen nga organizata donatore të ndryshme. Faleminderit, sidomos donatorëve tanë strategjik, që e kan ndihmuar TOKAn në zhvillimin e programeve inovative për rininë e Kosovës,