Stafi

Jemi një grup prej 20 njerëzve që besojmë në punën që e bëjmë.
Me një staf të moshës mesatare 25 vjeçe, jemi një mozaik shumëngjyrësh i njerëzve me më shumë se 20 vjet të praktikës së kombinuar në edukimin nga eksperienca, në Kosovë dhe ndërkombtarisht.