Gabrielle Schluter

Koordinatore e Ndërkombëtarizimit dhe Koordinatore e M&E - Internationalization Coordinator and the M&E Coordinator

Gabrielle fillimisht i është bashkuar TOKAs si Vullnetare e Peace Corp, duke ndihmuar për punë të ndryshme rreth zyrës. Tani, ajo punon në TOKA me kohë të plotë si Koordinatore e Ndërkombëtarizimit, dhe Koordinatore e Monitorimit dhe Evaluimit (M&E). Gabrielle komunikon me të gjithë partnerët tanë ndërkombëtarë dhe sigurohet që të gjitha shkëmbimet tona rinore po shkojnë në rrugë të duhur. Për më tepër, ajo menaxhon përcjelljen dhe mbledhjen e të dhënave për të gjitha programet që ne bëjmë këtu në TOKA.

Gabrielle ka mbaruar studimet Bachelor në Universitetin e Karolinës Veriore - Chapel Hill, në studime Globale, dhe në Gjuhët e Huaja. Ka jetuar në Kosovë për tre vjet, kryesisht duke shërbyer si Vullnetare e Peace Corp në Komunën të Suharekës dhe të Prishtinës. Më parë, Gabrielle ka punuar si Asistente e Programit në një agjension të zhvendosjes së refugjatëve në Charlotte, Karolinën Veriore, dhe gjithashtu ka bashkëpunuar me OJQ-të në Kosovë gjatë kohës së saj këtu.

Thënja e preferuar: "Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen." -Michael Jordan