Rrita Reka

Koordinatore e Komunikimit - Communication Coordinator

Rrita është përgjegjëse për komunikimin dhe promovimin e aktiviteteve, projekteve dhe programeve tona, si koordinatore e komunikimit. Rrita qëndron prapa gjithçka që publikojmë këtu dhe në rrjetet tona sociale.

Me një përvojë +5 vjeçare në marketing dhe komunikim, Rrita merret me strategjinë dhe planifikimin e komunikimit në TOKA. 

Përpos punës, gjatë kohës së lirë Rrita ka pasion filmat dhe shkrimin. 

Thënia e preferuar: "“Nothing comes from nothing. You must continuously feed the inner beast that sparks and inspires.” – George Lois