RREZON KORÇA

Supervullnetar

Unë jam 16 vjeçar. Vij nga Gjilani por jetoj në Prishtinë. Momentalisht vijoj mësimet në shkollën e mesme "Sami Frashëri".Në kohën e lirë më pëlqen të vrapoj dhe të luaj basketboll, po ashtu të bëj punë vullnetare sa herë që kam mundësi, prandaj vendosa të bëhem pjesë e TOKAs.