FESTA STAVILECI

Supervullnetare

Unë jam Festa Stavileci. Vij nga Gjakova, por jetoj në Prishtinë. Jam 18 vjeçare dhe momentalisht jam në vitin e parë në Universitetin e Prishtinës. Gjithmonë kam dashur të kontriboj në shoqëri, pra edhe eksperienca e punës vullnetare në TOKA ishte shumë kënaqësi për mua.