NESA REXHEPI

Supervullnetare

Jam një 16 vjeçare nga Prishtina, vijoj mësimet në shkollën e mesme "Xhevdet Doda". Më pelqen shumë arti edhe kaloj kohë duke vizatuar, po ashtu më pëlqen të bëj punë vullnate dhe t'i shërbej komunitetit sa herë që mundem.