LISA SAHATÇIU

Supervullnetare

Unë jam 14 vjeçare. Kam lindur në Kanadë dhe momentalisht jetoj në Prishtinë. Më pëlqen të merrem me muzikë, sporte dhe të merrem me punë vullnetare nga më të ndryshmet. Puna vullnetare më ka ndihmuar që të jem më sociale, të kem më shumë konfidencë në atë çfarë bëj dhe kam marrur eksperienca të shumëta. Shpresoj që të gjithë të provoni së paku një herë vullnetarizmin.