ERBLIN GASHI

Supervullnetare

Hej, unë jam Blin. Jam 16 vjeç dhe vijoj mësimet në shkollën e mesme "Xhevdet Doda". Jam lindë e rritë në Prishtinë. Më pëlqen futbolli, këndimi, vizatimi dhe kontakti me njerëz të ndryshëm. Mu më pëlqen puna vullnetare sepse kam mundësi me bo diçka mirë edhe kur kthehem me e pa punën time, ndihem krenar për vetën . Kjo osht çka më ka shty me u bo pjesë e OJQ Toka edhe me qenë SuperVullnetar!