KOSOVARE THAÇI

Supervullnetare

Unë jam Kosovare Thaçi, jam 18 vjeçare dhe jetoj në Prishtinë. Më pëlqen shumë të merrem me aktivitete të ndryshme, sidomos ato që kanë të bëjne me natyrën. Më pëlqen shumë puna vullnetare dhe per këtë arsyje jam pjesë e TOKAs.