REDITË LIMANI

Supervullnetare

Unë jam një 16 vjeçare, jetoj në Prishtinë, mësoj në "American School of Kosova" dhe jam në shkollë të mesme. Në kohë të lirë lexoj, ndëgjoj muzikë dhe merrem me fotografi. Arsyeja pse jam pjesë e TOKAs sot është dëshira dhe motivi im për të lënë gjurmë në shoqërinë tonë.