Emisioni i 2-të, (1) Fusha e minuar (2) Piramida me balona

Çdo të shtunë mund të ndiqni rubrikën edukative ‘TOK ME TOKËN’ prej orës 8.15 në mëngjes në emisionin ‘Ora 7’ në Klan Kosova.

Këtë javë, aktivitetet e demostruara ndihmojnë në zhvillimin e imagjinatës dhe përqendrimit, po ashtu dhe në menaxhimin e stresit. Aktivitetet të cilat janë në grup zhvillojnë edhe aftësitë e bashkëpunimit.

Na ndiqni!

Udhëzimet e aktiviteteve mund t'i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken2