Emisioni i 3-të, (1) Sfida e Marshmallow (2) Rrëzo gotat

Çdo të shtunë mund të ndiqni rubrikën edukative ‘TOK ME TOKËN’ prej orës 8.15 në mëngjes në emisionin ‘Ora 7’ në Klan Kosova.

Këtë javë, aktivitetet e demostruara ndihmojnë në zhvillimin e imagjinatës dhe përqendrimit, po ashtu dhe në menaxhimin e stresit. Aktivitetet të cilat janë në grup zhvillojnë edhe aftësitë e bashkëpunimit.

Na ndiqni! 

Instruksionet e aktiviteteve i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken3