Emisioni i 4-rt, (1) Përcjellja e topit (2) Sfida me ëmbëlsirë

Çdo të shtunë mund të ndiqni rubrikën edukative ‘TOK ME TOKËN’ prej orës 8.15 në mëngjes në emisionin ‘Ora 7’ në Klan Kosova.

Aktivitetet e demostruara javën e kaluar, ndihmojnë në zhvillimin e aftësive të planifikimit, konstruktimit dhe bashkëpunimit. Poashtu, ndihmojnë dhe në menaxhimin e stresit dhe punës nën presion. 

Na ndiqni!

Instruksionet e aktiviteteve i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken4