Emisioni i 5-të, (1) Kulla e ujit (2) M&M dhe fyshtat

Çdo të shtunë mund të ndiqni rubrikën edukative ‘TOK ME TOKËN’ prej orës 8.15 në mëngjes në emisionin ‘Ora 7’ në Klan Kosova.

Aktivitetet e demostruara javën e kaluar ndihmojnë në rritjen e përqëndrimit, ushtrimin e durimit dhe zhvillimin e bashkëpunimit.

Na ndiqni! 

Instruksionet e aktiviteteve i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken5