Emisioni i 6-të, (1) Gara me balon (2) Pak e dyshimtë

Javën e kaluar në rubrikën ‘TOK ME TOKËN’ në Klan Kosova kemi prezentuar dy aktivitete interesante të cilat mund t’i bëni në shtëpi.

Nëse doni të provoni pak punën e inxhinijerëve, ndërtoni 'Kullën e ujit'. Ndërsa, nëse ke dëshirë të mësosh të punosh nën presion të kohës provo garën një-minutëshe me fyshta dhe M&Ms.

Nesër (e shtunë), duke filluar nga ora 8:30 në Klan Kosova, ju presim me aktivitete tjera atraktive që mund t?i bëni vet në shtëpi me familje, shoqëri apo nxënës!

Instruksionet e aktiviteteve i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken6