Emisioni i 7-të, (1) Tick-Tack-Toe (2) Nyja me njerëz (3) Shkunde

 

 

 

A e keni parë TOK ME TOKËN në Klan Kosova? Aty zhvillojmë shkathësi duke u zbavitur me njëri-tjetrin, qoftë në familje, shoqëri apo shkollë.

Javën e kaluar demonstruam aktivitete përmes të cilave mund të zhvilloni shkathësitë e komunikimit dhe të sfidoni veten duke kaluar "zonën e komfortit".

Për të parë se cilat janë aktivitetet e radhës, lëshojeni televizorin nesër (të shtunën) nga ora 8:30 në Klan Kosova!
--

Instruksionet e aktiviteteve mund t'i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken7