Emisioni i 8-të, (1) Unë jam mumie (2) Një minutë për të fituar

Rubrika jonë “TOK ME TOKËN” në Klan Kosova vazhdon t’iu sjellë aktivitete që mund t’i bëni në shtëpi dhe me anë të së cilave mund të zhvilloni shkathësi duke u argëtuar!

Javën e kaluar kemi pasur një aktivitet sfidues me letra të toaletit, përmes së cilit zhvilloni aftësitë e planifikimit dhe të menduarit shpejtë. Si dhe aktivitetet 1 minutëshe përmes së cilave zhvillojmë shkathësitë e menaxhimit të stresit dhe punës nën presion.

Për të parë se çfarë aktivitete kemi këtë javë, na ndiqni nesër (të shtunën) në orën 8:30 në Klan Kosova!
---

Instruksionet e aktiviteteve mund t'i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken8