Emisioni i 9-të, (1) Reciklim (2) Një minutë për të fituar

Rubrika jonë "TOK ME TOKËN" javën e kaluar kishte një edicion special për Ditën e Tokës!

Kemi pasur një aktivitet përmes së cilit mund të ricikloni dhe shprehni kreativitetin tuaj. Pra, mund të zhvilloni shktathësi duke u argëtuar dhe kujdesur për mjedisin!

Për të parë se cilat janë aktivitetet e radhës, na ndiqni nesër (të shtunën) duke filluar nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet për aktivitete mund t'i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken9