Emisioni i 10-të, (1) Kreativitet me plastelinë (2) Biskota në fytyrë

Në kuadër të rubrikës ‘’TOK ME TOKËN’’ javën e kaluar ju kemi sjellur aktivitete të cilat zhvillojnë kreativitetin, punën në grup, dhe menaxhimin e kohës e të stresit.

Ndërsa, për të parë se cilat janë aktivitetet e radhës, na ndiqni sot një-javë (të shtunën) nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Ju presim!

Udhëzimet e aktiviteteve mund t'i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken10