Emisioni i 11-të, (1) Lëshimi i vezës (2) Luga dhe topi

Rubrika ‘’TOK ME TOKËN’’ në kuadër të emisionit Ora 7, ju sjell aktivitete përmes së cilave mund të zhvilloni shkathësi dhe argëtoheni në shtëpitë e juaja.

Javën e kaluar kishim aktivitete përmes së cilave mund ta ruani mjedisin, të punoni në grup, të zhvilloni kreativetin dhe të zhvilloni shkathësitë e planifikimit dhe strategjisë.

Për të parë se cilat janë aktivitetet e radhës, na ndiqni nesër (të shtunën) nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve mund t'i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken11