Emisioni i 12-të, (1) Kurseni ujin (2) Precizitet në shkop

Rubrika ‘’TOK ME TOKËN’’ në kuadër të emisionit Ora 7 ju sjell aktivitete përmes së cilave mund të zhvilloni shkathësi dhe argëtoheni në shtëpitë e juaja.

Javën e kaluar treguam se si mund ta ricikloni letrën, të punoni në grup, të zhvilloni kreativetin tuaj dhe aftësitë e planifikimit dhe menaxhimit.

Për të parë se cilat janë aktivitetet e reja, na ndiqni nesër (të shtunën) nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve mund t'i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken12