Emisioni i 14-të, (1) Njeriu prej alumini (2) Sfida e Tic Tac

Rubrika ’’TOK ME TOKËN’’ në kuadër të emisionit Ora 7, ju sjell aktivitete përmes së cilave ju prindër mund të argëtoni fëmijët tuaj dhe njëkohësishtë zhvilloni shkathësitë e tyre.

Në video mund të shihini aktivitetet përmes së cilave mund ta ricikloni letrën, të zhvilloni kreativetin dhe të zhvilloni shkathësitë e planifikimit, strategjisë dhe menaxhimit.

Për të parë se cilat janë aktivitetet e radhës, na ndiqni të shtuneve nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve mund t'i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken14