Emisioni i 16-të, (1) Syri, dora dhe veshi (2) Me sy mbyllur

Në rubrikën e fundit ju kemi sjellur aktivitete atraktive përmes punimit të faqeshënuesve të librit dhe tani kemi aktivitetet e rradhës siç janë syri, dora dhe veshi dhe aktiviteti me sy mbyllur.

Për të parë se çfarë aktivitete interesante do të kemi sot, na ndiqni sot pas pak nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve mund t'i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken16