Emisioni i 17-të, (1) Kokoshka (2) Topi dhe Gota

Super aktivitetet e supervullnetarëve të OJQ TOKA - Klan Kosova

A eshte e mundur te garosh gjersa ke kokoshka te vendosura ne te dyja kepucet?

Po per 60 sekonda, sa te sakte duhet te jemi per te fituar aktivitetin?

OJQ TOKA ju sjell aktivitetet e radhes te cilat mund t'i realizoni ne shtepi.

Udhëzimet mund ti shkarkoni në këtë link: http://hyperurl.co/tokmetoken17