Emisioni i 18-të, (1) Dhurata për njëri-tjetrin (2) Puzzle

Rubrika ‘’TOK ME TOKËN’’ në kuadër të emisionit Ora 7, ju sjell aktivitete përmes së cilave ju prindër dhe mësimdhënës mund të zhvilloni shkathësi dhe argëtoheni në shtëpitë apo klasët e juaja.

Javën e kaluar kishim aktivitete përmes së cilave të rinjët pjesëmarrës (apo edhe të rriturit) mund të zhvillojnë kreativetin dhe shkathësitë e planifikimit dhe menaxhimit.

Për aktivitetet e radhës, na ndiqni të shtunave nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve mund t'i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken18