Emisioni i 21-të, (1) Kaloje lumin (2) Sfida me pasta

Rubrika ‘’TOK ME TOKËN’’ në kuadër të emisionit Ora 7, ju sjell aktivitete përmes së cilave mund të zhvilloni shkathtësi dhe argëtoheni në shtëpitë e juaja.

Javën e kaluar kishim aktivitete përmes së cilave mund të zhvilloni shkathësitë e planifikimit, strategjisë dhe menaxhimit.

Për të parë se cilat janë aktivitetet e radhës, na ndiqni të shtuneve nga ora 8:30 në Klan Kosova!

Udhëzimet e aktiviteteve mund t'i gjeni këtu: http://hyperurl.co/tokmetoken21

Ju presim!